Home Over ons Nieuwbouw Verbouw Renovatie Maatwerk Onderhoud Machinale timmerbewerking Ontwerp en vergunningen Werkzaamheden Historie Vacatures Contact

Aan -en verbouw appartement te Wijk bij Duurstede | 2016

Deze winkel met inpandige trap naar het magazijn op de 1e verdieping hebben wij omgebouwd tot losse winkel met daarboven een appartement. Beide voorzien van een eigen ingang en huisnummer. 

De trap in de winkel hebben we weg gehaald en op die plaats hebben we een toilet en balie gemaakt voor de winkel. achter inde winkel is een magazijn gecreerd. In de voorgevel hebben we een voordeur geplaatst (waar eerste een raam zat omdat het een beeldbepalende gebouw en er dus het zelfde uit moet blijven zien) met een trapopgang naar boven. Het oude magazijn hebben we omgebouwd tot een woonruimte met 2 slaapkamers, een badkamer en toilet.

t.p.v. het oude dakterras hebben we een aanbouw gemaakt in de zelfde stijl als het bestaande pand. Het achterste gedeelte hebben we zoveel mogelijk in glas uitgevoerd zodat het een mooie licht ruimte is geworden. De achterpui uitgevoerd met een dubbele schuifpui zodat je het dakterras met mooi weer een verlenging van de woonkamer wordt. 

Terug naar overzicht