Home Over ons Nieuwbouw Verbouw Renovatie Maatwerk Onderhoud Machinale timmerbewerking Ontwerp en vergunningen Werkzaamheden Historie Vacatures Contact

Verbouw

Aannemersbedrijf E. Jansen BV is inzetbaar bij al uw verbouwplannen en verzorgt uw project van a tot z. Van het maken van het ontwerp, het aanvragen van vergunningen, het maken van een calculatie tot complete werkvoorbereidingen, uitvoering en oplevering. Ontwikkel samen met Aannemersbedrijf E. Jansen BV een nieuwe kijk op uw huidige woning! Zowel buiten als binnen zijn uw mogelijkheden legio!


Offerte
Nadat u contact opgenomen heeft met Aannemersbedrijf E. Jansen BV, zullen wij een afspraak maken om samen met u de wensen en ideeën op locatie door te nemen. Op basis van zo’n eerste gesprek, de informatie die wij van u beschikbaar krijgen en de ideeën die wij samen met u ontwikkelen brengen wij een vrijblijvende offerte uit.

 

Bouwkundig ontwerp
Wanneer u de opdracht verleend kunnen wij de ideeën uitwerken tot een bouwkundig ontwerp. Hierdoor worden uw wensen zichtbaar gemaakt. Met onze 3D mogelijkheden kunt u zelfs uw plannen beleven. Dit biedt verder de mogelijkheid om het ontwerp gezamenlijk te optimaliseren. Tevens kunnen we rekening houden met de bouwkosten, de toekomst, de stijgende energiekosten of het milieu?

 

Vergunningtraject en start werkzaamheden
Wij verzorgen, indien nodig, het bouwvergunningtraject voor u. Dit traject is alleen van toepassing wanneer de verbouwing constructieve gevolgen heeft, of de uitstraling van uw woning drastisch gewijzigd wordt. Op die manier weet u zeker dat uw aanvraag door professionals geregeld wordt.

U hoeft enkel de volledig ingevulde aanvraag met de bijbehorende documenten te ondertekenen en door te sturen naar de gemeente. U heeft dus vrijwel geen omkijken naar deze vrij specifieke materie. Voor aanvang van de werkzaamheden zullen wij samen met u een planning opstellen, zodat de overlast ter plaatse voor u beperkt blijft.

 

Afwerking
Aannemersbedrijf E. Jansen BV staat garant voor een professionele uitvoering van de verbouwingswerkzaamheden in of om uw woning. Ook de afwerking zal gedegen en vakkundig uitgevoerd worden.

 

Zelf uitvoeren
Wilt u zelf bepaalde werkzaamheden uitvoeren? Daar staan wij altijd positief tegenover. Dit kan het project voor u kostentechnisch tenslotte een stuk aantrekkelijker maken! Wij staan garant voor een nauwe samenwerking, waarbij uw inbreng altijd wordt gewaardeerd.

 

Oplevering
Nadat de hele verbouwing klaar is en door u in gebruik genomen, vindt er nog een moment van oplevering plaats. Samen lopen we de uitgevoerde werkzaamheden nog eens kritisch na, en lossen eventueel resterende punten voor u op. Mogelijke gebreken en ‘schoonheidsfoutjes’ kunt u namelijk beter tegenkomen voor het moment van oplevering dan erna.

 

Projectbegeleiding van A tot Z
Erkend leerbedrijf
Eigen werkplaats en productie
Van ontwerp tot oplevering
Recente werkzaamheden