Home Over ons Nieuwbouw Verbouw Renovatie Maatwerk Onderhoud Machinale timmerbewerking Ontwerp en vergunningen Werkzaamheden Historie Vacatures Contact

Ontwerp en vergunningen

Wanneer u bouw- of verbouwplannen hebt merkt u dat er veel komt kijken voordat uw plan gerealiseerd is. De vraag komt dan wie de plannen volgens uw wensen kan uitwerken. Wie kan een ontwerp aanbieden dat aansluit bij mijn wensen?

Aannemersbedrijf E. Jansen BV is een bedrijf dat voornamelijk werkt voor particuliere en bedrijfsmatige opdrachtgevers. Wij verzorgen bouwkundig tekenwerk voor alle fasen van het bouwproces. Bovendien kunnen wij onze opdrachtgevers in het gehele ontwerpproces professioneel adviseren en begeleiden.

Wij werken klantgericht, voeren een heldere communicatie en hanteren een transparante werkwijze.   Met Aannemersbedrijf E. Jansen BV bent u verzekerd van kwaliteit en van een op uw wensen gericht resultaat.

 

Bouwadvies
Aannemersbedrijf E. Jansen BV geeft u professioneel advies tijdens het hele bouwtraject. Zo bekijken wij of uw wensen haalbaar zijn. Passen uw plannen binnen uw budget en planning? Sluit het ontwerp aan bij de omgeving? Zijn de plannen bouwtechnisch uitvoerbaar?

Met Aannemersbedrijf E. Jansen BV bent u verzekerd van kwaliteit. Bovendien zijn wij altijd op zoek naar klantgerichte oplossingen. Ook bouwen wij met oog op de toekomst en houden daarom rekening met duurzaamheid en het milieu.

Bouwkundig ontwerp
Nadat u uw wensen kenbaar hebt gemaakt kunnen wij dit uitwerken tot een bouwkundig ontwerp. Hierdoor worden uw wensen zichtbaar gemaakt. Met onze 3D mogelijkheden kunt u zelfs uw plannen beleven. Dit biedt verder de mogelijkheid om het ontwerp gezamenlijk te optimaliseren.

Vergunningtraject en start werkzaamheden
Wij verzorgen, indien nodig, het bouwvergunningtraject voor u. Dit traject is alleen van toepassing wanneer de verbouwing constructieve gevolgen heeft, of de uitstraling van uw woning drastisch gewijzigd wordt. Op die manier weet u zeker dat uw aanvraag door professionals geregeld wordt.

U hoeft enkel de volledig ingevulde aanvraag met de bijbehorende documenten te ondertekenen en door te sturen naar de gemeente. U heeft dus vrijwel geen omkijken naar deze vrij specifieke materie. Voor aanvang van de werkzaamheden zullen wij samen met u een planning opstellen, zodat de overlast ter plaatse voor u beperkt blijft.

Bouwkundig tekenwerk
Aannemersbedrijf E. Jansen BV verzorgt bouwkundig tekenwerk voor alle fasen in het bouwproces. Het gaat hierbij om:- Voorlopig ontwerp- Definitief ontwerp- Bestektekeningen – Constructietekeningen - Werktekeningen- Inmeten en digitaliseren bestaande bebouwing- Digitaliseren analoge tekeningen

Projectbegeleiding van A tot Z
Erkend leerbedrijf
Eigen werkplaats en productie
Van ontwerp tot oplevering
Recente werkzaamheden