Home Over ons Nieuwbouw Verbouw Renovatie Maatwerk Onderhoud Machinale timmerbewerking Ontwerp en vergunningen Werkzaamheden Historie Vacatures Contact

Renovatie

Als u uw woning wilt renoveren, is aannemersbedrijf E. Jansen BV uw partner. Immers, veel renovatiewerk is een specialisme. Denk hierbij aan timmerwerk, stukadoorswerk, elektra etc, maar ook het gebruik van de juiste materialen en technieken draagt bij tot een optimaal eindresultaat. aannemersbedrijf E. Jansen BV zorgt ervoor dat uw opdracht door vakmensen wordt uitgevoerd, zodat u er zelf geen omkijken meer naar heeft.

Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring in de Betuwe. Bij het renoveren van woningen, boerderijen en monumentale panden hebben wij oog voor detail, zoals speciale sierlijsten en een originele afwerking. Wij beschikken over een volledig ingerichte machinale werkplaats voor het bewerken van massief hout. Kozijnen, ramen, deuren, luiken, trappen, balustraden, ornamenten en sierlijsten worden met een gegarandeerde kwaliteit in authentieke staat uitgevoerd.

Er wordt door ons uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen die bijdragen aan een duurzame renovatie van uw eigendom. Bij verbouwingen kijken we, samen met u, naar energiebesparende investeringen zoals dubbel glas en isolatie.

Wij hebben ons gespecialiseerd in de renovatie van deze woningen waarbij een toename van de waarde en wooncomfort centraal staat. Een moderne woonstijl valt prima in te passen is in een authentieke woning.

Projectbegeleiding van A tot Z
Erkend leerbedrijf
Eigen werkplaats en productie
Van ontwerp tot oplevering
Recente werkzaamheden