Home Over ons Nieuwbouw Verbouw Renovatie Maatwerk Onderhoud Machinale timmerbewerking Ontwerp en vergunningen Werkzaamheden Historie Vacatures Contact

Machinale timmerbewerking

Diverse timmerwerken hebben wij reeds mogen maken zoals kamersuite met schuifdeuren, louvre deuren,  boekenkasten, luiken, inloopkasten, badmeubels, voordeuromlijstingen, boeiboorden, lijstwerken of architraven en trappen. Voor deze timmerwerken gebruiken we de meest uiteenlopende materialen, en de van oudsher gevestigde merk producten.

Kozijnen
Uiteraard kunnen wij alle voorkomende standaard kozijnen voor U maken zoals; Raamkozijnen met naar buiten/binnen draaiende ramen of draaikiep ramen.
Binnen of buiten beglazing. Deurkozijnen voor voordeur/achterdeur. Kozijnen met roede verdeling. Kozijnen met getoogde dorpels of schuine dorpels. Dubbeldeurkozijnen, hefschuifpuien en stelkozijnen.

Ook staan we gesteld voor renovatie werken, welke wij komen inmeten en opnemen voor de gelijke detailleringen. Wij werken uiteraard met alle voorkomende geschikte houtsoorten, zoals o.a. red meranti, merbau, mahonie, iroko, eiken. Alles wordt altijd in de grondverf gezet voordat ze geleverd worden. Dit kan in witte, groene of in grijze grondverf zodat de kleur verf die u kiest, altijd dekt. Uiteraard staat het u vrij om zelf uw materiaal in de grondverf te zetten. Wij leveren en plaatsen glas. Elke afmeting is mogelijk en bijna elk gewenst soort glas is leverbaar. Ook plaatsen wij nieuw glas in bv. bestaande deuren, kozijnen enz. De kozijnen kunnen in onze werkplaats compleet afgemonteerd worden met inbraakveilig hang- en sluitwerk (3 punt sluitingen). Zo is de overlast voor u beperkt tot een minimum. Omdat wij kozijnen op maat maken, is elke afmeting mogelijk. Ook diverse trappen kunnen wij voor U verzorgen.

Trappen
Rechte steektrappen, kwart of dubbel kwart, evt. met bordes. Traphekken en leuningen of balustrades.
Elke woning heeft zijn eigen stijl en uitstraling. Een trap is niet alleen een verbinding van de ene verdieping naar de ander. Een trap is ook een bepalend sfeerelement voor de ruimte waarin het staat. E. Jansen BV vervaardigd een trap dan ook geheel naar uw wens. Wij maken graag een afspraak met u om op een persoonlijke manier vrijblijvend advies en informatie te geven over de mogelijkheden.


De basistrappen worden meestal gemaakt in een bestaande woning als vaste trap naar zolder. Basistrappen worden vaak uitgevoerd in vuren (houtsoort), maar kunnen ook worden gemaakt in alle bekende houtsoorten zoals iroko, merbau, eiken en beuken. Wij werken bij voorkeur met duurzame materialen.

 

Projectbegeleiding van A tot Z
Erkend leerbedrijf
Eigen werkplaats en productie
Van ontwerp tot oplevering
Recente werkzaamheden