Home Over ons Nieuwbouw Verbouw Renovatie Maatwerk Onderhoud Machinale timmerbewerking Ontwerp en vergunningen Werkzaamheden Historie Vacatures Contact

OVER ONS

Bouwen zit bij de familie Jansen in het bloed. Sinds 1880 werden de eerste klussen aangenomen door metselbedrijf Jansen. In 1973 richtte Bart Jansen “Aannemersbedrijf E. Jansen van metsel- en timmerwerk” op. Vanaf die tijd werkte E. Jansen voornamelijk in de agrarische sector en bouwde complete boerderijen bestaande uit een woning met bijbehorende stallen en loodsen. Later is Aannemersbedrijf E. Jansen zich meer op de particulieren gaan richten door woningen in opdracht te ontwerpen en te realiseren, dit naar alle tevredenheid van de klant. Ook aanbouw en verbouw behoorden in die tijd al tot de competenties van het aannemersbedrijf.

In 2010 is het bedrijf overgegaan op zoon Berry Jansen. Die na zijn opleiding ervaring heeft opgedaan bij diverse aannemers en daarnaast zijn aannemersdiploma heeft behaald, zodat u van kwaliteit verzekerd bent. Bart Jansen is nog steeds betrokken bij het bedrijf, in een adviserende rol

E. Jansen BV werkt met gespecialiseerde timmerlieden en vaklui. Daarbij zet het bedrijf vaste onderaannemers in. Kwaliteit leveren, bewaken en verbeteren zijn kerndoelen van het bedrijf.

Aannemersbedrijf E. Jansen werkt voor particulieren, bedrijven, gemeenten en voorziet in ontwerp, maken bestektekeningen, vergunning aanvragen en het uitvoeren van het bouwproject.

Werkwijze

Afspraak

Offerte

Verguninngen

Planning

Start bouw