Home Over ons Nieuwbouw Verbouw Renovatie Maatwerk Onderhoud Machinale timmerbewerking Ontwerp en vergunningen Werkzaamheden Historie Vacatures Contact

Maatwerk

Droomt u van een kamersuite in uw huiskamer? Mooie dakramen op maat in uw bestaande woning? Of heeft u liever een groot dakkapel? Bij Aannemersbedrijf E. Jansen BV kunnen wij deze dromen verwezenlijken.
Niet alleen voor grote, maar ook voor kleinere timmerwerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Van het timmeren van een lambrisering naar uw fantasie tot het maken van een compleet ingerichte kastenwand, kortom unieke stukken die niet te koop zijn.

Dakopbouw/dakkapel
Wij zijn gespecialiseerd in het maken van een dakopbouw, nokverhoging, dakkapel of een nieuwe verdieping met schuin dak of plat dak. Wij maken uw uitbreiding op maat en voeren deze geheel naar uw wens uit. Het plaatsen van een nieuwe verdieping op uw woning is ook een optie. Dakopbouw, nokverhoging of dakkapel uitgevoerd in hout, afgewerkt met rockpanel beplating of met gemetselde muren met houten of kunststof kozijnen

Veranda
Aannemersbedrijf E. Jansen BV is een deskundige partner voor wie droomt van een prachtige veranda die uw huis bekroont. We hebben zowat 40 jaar ervaring in maatwerk en kunnen ook voor u een schitterende veranda bouwen, die uw woning nog mooier maakt.

Timmerwerken, groot of klein, bij Aannemersbedrijf E. Jansen BV bent u aan het juiste adres.

Projectbegeleiding van A tot Z
Erkend leerbedrijf
Eigen werkplaats en productie
Van ontwerp tot oplevering
Recente werkzaamheden